TERMENI SI CONDITII

www.anamariapop.com este detinut si administrat de catre Pop Anamaria Florica PFA, CUI: 31926100, Nr. Reg. Com.: F31/736/27.06.2013, Cluj-Napoca.

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare, nu accesati acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

www.anamariapop.com pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general si nu garanteaza exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si www.anamariapop.com sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul www.anamariapop.com face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul www.anamariapop.com isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.anamariapop.com in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@anamariapop.com.

Securitate

La utilizarea www.anamariapop.com sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor referitoare la contul dumneavoastra de acces (numele de utilizator si parola) si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Website cu contul si parola dumneavoastra. In cazul in care confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat www.anamariapop.com pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid unul nou. Efectuarea de operatiuni neautorizate ca utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului s.a.m.d asupra acestui Website vor fi pedepsite conform legii.

X